Afișez toate cele 2 rezultate

Inovație, eleganță și profunzime.

Vin Magma este un vin roșu obținut prin metoda “Appasimento” a deshidratării naturale în lădițe speciale a strugurilor de Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră și Syrah. După o presare lentă și o fermentare alcoolică pe o perioadă de 55 de zile, vinul a fost maturat în butoaie noi de stejar franțuzesc timp de trei ani.

Pentru a obține cel mai sofisticat rezultat, am acordat răbdarea cuvenită strugurilor care se îmbogățesc în procesul de uscare, așadar acest vin este puternic, aromat și rafinat. Cunoscută pentru realizarea vinurilor de tip “Amarone”, metoda deshidratării creează un echilibru sublim între zahărul rezidual, aciditate și copolența vinului.

Magma este definit de eleganță, fermitate și complexitate, o simbioză perfectă între fruct și note fine de tabac și piele.Este bucuria noastră să putem oferi o ediție limitată spectaculoasă, marca inovației și dedicării Crama Gîrboiu.”

Constantin Gîrboiu, Fondator