Specialități Culinare – cu ce vin le asociem anul acesta?

16 februarie 2021

Specialități Culinare – cu ce vin le asociem anul acesta?

16 februarie 2021

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Anul 2021 se anunță a fi un an optimist în care ne propunem să ne răsplătim răbdarea cu specialități noi culinare. Bineînțeles, acestea trebuiesc acompaniate de vinurile cele mai bune. Chiar dacă vinul este vedeta unei mese speciale, asta nu înseamnă că nu putem introduce în evenimentele noastre și bucate mai deosebite. Aici vorbim despre asocieri culinare moderne și artizanale care scot în valoare calitatea unui vin select. Totodată,  puteți impresiona în mod plăcut pe cei dragi. 

În ultima perioadă, a crescut vădit interesul pentru specialitățile naturale și deliciile vânătorești. Aceste preparate sunt create cu drag de tradiţie și grija pentru valorile românești. Gurmanzii și nu numai, apreciază elementul calitativ al produselor. Se bucură de modul strașnic de preparare al bunătăţilor și pun mai multă valoare pe relația dintre mâncare și vin. La Crama Gîrboiu, promovăm același spirit generos și rafinat. Noi împărtășim iubirea pentru gusturi moștenite și preparate într-un mod aparte. 

Așadar, ce specialități recomandăm alături de vinurile Cramei Gîrboiu?

 

  • Soiuri precum Aligoté & Muscat Ottonel sau chiar Şarbă & Plăvaie din gama EPICENTRUM.  Vinurile se potrivesc de minune cu preparate speciale. Amintim aici, păstrăv afumat ambalat în vid sau folosit în componenţa unui deliciu numit, pe bună dreptate, “Descântat”. Mai mult de atât, meșterii culinari de la Valeputna au perfecționat arta preparării bucatelor și au desăvârșit un derivat din pește excepțional Trutta Dux. Pe acesta, îl poți redescoperi de fiecare dată mai delicios alături de un pahar de vin potrivit. Oferta acestora este diversificată în materie de produse din pește și este disponibilă online aici.
  • Pentru vinurile din gama TECTONIC, și aici ne referim cu precădere la Feteasca Neagră, putem asocia preparate din carne de vânat de la Delicii Vânătorești. Pentru un platou îndestulat, menționăm babicul vânătoresc, paté-ul de căprioară, salamul de cerb cu trufe și diverse specialități din carne de mistreț. Mezelurile crud-uscate din carne nobilă intensifică gustul vinului datorită aromelor și texturilor. Cu alte cuvinte, cei dragi vor avea parte de o experienţă culinară elevată. Pentru mai multe idei și inspirație în bucătărie, vă invităm să le vizitaţi magazinul online aici.

Indiferent de vinurile sau combinațiile de mâncare pe care le alegeți, știm că veți savura orice moment de bine cu poftă de viață. Sperăm să descoperiți cât mai multe specialități culinare și să vă bucurați de vinuri cât mai memorabile. Voi cu ce preparate preferați să beți vinurile de la Crama Gîrboiu? [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *